23 Mart 2023 Perşembe

NENE HATUN KREŞİ'NİN SEVİMLİ YÜREKLERİ YAŞ ALMIŞ ÇINARLARLA BİR DAMLA HUZUR ALDI

Nene Hatun Kreşi'nin sevimli yürekleri Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde faaliyetlerini yürüten Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nu ve Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin müdavimi yaş almış çınarlarını 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla ziyaret etti. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun her hafta Perşembe günleri Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde düzenlediği Koro Çalışması'na da katılan Nene Hatun Kreşi'nin masum sakinleri Unutulmayan Nağmeler Korosu'nun koristlerinin seslendirdiği şarkılarla eğlenirken yaş almış çınarlarla bir damla huzur aldı. 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası anısına kreş bünyesinde hazırladıkları hediyeleri yaş almış çınarlara  verdi. 

Nene Hatun Kreşi'nin öğrencileri Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde düzenlediği 'El Sanatları Kursu'nun Eğitmeni Fatma Beşen'in depremde hayatını kaybeden yeğenlerinin anısına Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin Bahçesi'ne fidan dikti. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder