27 Ekim 2022 Perşembe

KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ VE ŞİİR DİNLETİSİ PROGRAMI'NDA CUMHURİYET COŞKUSU YAŞANDI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun Cumhuriyet'in 99. Yılı kutlamaları etkinlikleri kapsamında Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde düzenlediği 'Kahramanlık Türküleri Ve Şiir Dinletisi' geniş bir katılımla gerçekleşti. 

Programa, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın, Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Orhan Acehan, Tarsus Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Çelik, Tarsus Şehitler Tepesi Mahalle Muhtarı Ruhi Güngör, Tarsus Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, davetliler ile birlikte basın mensupları katıldı. 

Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e vefanın büyük bir sevgiyle hissedildiği programda, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaparak programa emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Ardından Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde organize ettiği 'El Sanatları Kursu' Eğitmeni-Tarsus Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Fatma Beşen ve kursiyerlerinin el emeği göz nuru ile hazırladığı Türk Bayrağı Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'ya hediye edildi. 

Ay-yıldızın gölgesinde mili duyguların şahlandığı programda, Tarsus Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin sergilediği oratoryo büyük beğeni topladı. 

Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı programda, Unutulmayan Nağmeler Koro Şefi Hasan Basri Üstün yönetiminde 'Kahramanlık Türküleri Ve Şiirleri' koristler tarafından seslendirildi. 

Üç kuşağın bir araya geldiği 'Kahramanlık Türküleri Ve Şiir Dinletisi' programı memnuniyet duyguları ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder