21 Ekim 2022 Cuma

GÖKKUŞAĞI KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ BİR LİMONATA İLE LÖSEV ÇOCUKLARININ YÜZÜNDE TEBESSÜM OLDU

Tarsus'ta faaliyet gösteren Tarsus Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi 'Bir Limonata Al Löseve Destek Ol' sloganı ile kampanya düzenledi. 

'Bir Limonata Al Löseve Destek Ol' kampanyası kapsamında Tarsus Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde düzenlenen etkinlikte Tarsus Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde hizmet veren yetkililer ve öğretmenler, hizmet alan öğrenci ve veliler bir araya geldi. 

Her kesimden beğeni toplayan 'Bir Limonata Al Löseve Destek Ol' kampanyası ile ilgili açıklama yapan Tarsus Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkilisi Ali Altunkeser yaptığı açıklamada;

"Amacımız 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Tarsus Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak yaşama bir el vermek Lösemili çocuklarımızın hayatında bir iz bırakmaktır. 'Bir Limonata Al Löseve Destek Ol' sloganı ile yola çıkarak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve değerli velilerimiz ile bizde lösev ailesine katıldık. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

LÖSEV çocuklarının yüzünde tebessüm olan 'Bir Limonata Al Löseve Destek Ol' kampanyası ile ilgili ayrıntılı bilgiyi Tarsus Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi'den alabilirsiniz.


Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder