2 Ekim 2022 Pazar

1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ'NDE SOSYAL YAŞAMIN İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNDEKİ ETKİSİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 'Ziyaret Birimi' bünyesinde '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü' dolayısıyla yaşlı sağlığı konusunda toplumu bilinçlendirmek, aktif yaş almanın, sosyal yaşamın ve fiziksel aktivitelerin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekmek için yaş almış çınarları hem ikamet ettikleri evlerinde hem bulundukları farklı mekânlarda ziyaret etti. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu; Birleşmiş Milletler'in aldığı kararla 1990 yılından bu yana kutlanan '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü' dolayısıyla 'Ziyaret Birimi' bünyesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaş almış çınarlarla aktiviteler yaparak, hasbihal etti. Alzheimer hastalığı ve hastası ile ilgili bilgilendirme yaparak faaliyetlerini yürüttükleri Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde yaptıkları proje ve çalışmaları anlattı. 

'1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü gerçekleştirdikleri ziyaretlerle kutlayan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 2022-2023 Çalışma Dönemi için hazırlıkları tüm proje ve çalışmalara herkesi davet etti. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder