28 Ekim 2022 Cuma

CUMHURİYET'İN 99. YILI ANISINA KARABUCAK ORMANI'NDA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE YAŞ ALMIŞ ÇINARLAR VE ÇOCUKLAR BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet'in 99. yılı anısına düzenlenen Ağaç Dikimi-Müzik Dinletisi Etkinliği Karabucak Ormanı'ndaki Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nde gerçekleşti.

Programa, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Protokolü, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu ile birlikte grubun faaliyetlerini yürüttüğü Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin yaş almış çınarları, Tarsus Huzurevi Müdürü Erdem Doğan, personelleri ve yaş almış çınarları,. Doğu Akdeniz Orman İşletme Müdürü Abdulkadir Yıldızbakan ve personelleri, Tarsus Çukurovasanayi Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte basın mensupları katıldı. 

Tarsus Kaymakamlığı nezdinde Karabucak Ormanı'nda düzenlenen etkinlikte yaş almış çınarların ve çocukların bir araya gelmesinin huzuru yaşandı. Hazırlanan ikramların sunumunda paylaşmanın bereketi hissedildi. Yüreğin bam teline dokunan türkülerde tüm katılımcılar kendi hayatından kesitler buldu. Marşlarla milli duyguları şahlanan katılımcılar hareketli türkülerle eğlenme fırsatı buldu. 

Etkinlik Cumhuriyet'in 99. yıl anısına ağaç dikimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder