9 Ekim 2022 Pazar

GÜZELLİĞİN PORTRESİNİ ÇİZEN ŞEMS ARSLAN TARSUSLU KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

Özellikle kadınların büyük bir hayranlıkla takip ettiği Güzellik Uzmanı ve Akademisyen Azerbaycan'lı Şems Arslan doğal güzellik arayan Tarsuslu kadınlarla Tarsus Alesta Güzellik Merkezi'nde bir araya geldi. 

Ulusal ve uluslararası birçok panel ve konferansa katılarak güzelliğin portresini çizen, alanında Türkiye'nin en başarılı isimleri arasında yer alan Şems Arslan Tarsus Alesta Güzellik Merkezi'nde bir araya geldiği Tarsuslu kadınların cilt analizini yaparak tavsiyelerde bulundu. 

1970 yılında üniversite hocası bir anne ve siyasetçi bir babanın göz aydınlığı kızı olarak Azerbaycan'ın Bakü Şehrinde dünyaya gelen Şems Arslan ilk, orta, lise ve ardından 1993 yılında Azerbaycan'da bulunan Devlet Petrol Akademisi'ni bitirdi. 'Hidrogeoloji-Petrol ve Kimya Mühendisi' olan Şems Arslan, kısa bir süre aynı üniversitede eğitim görevlisi olarak görev yaptı. Bu süre içinde International Institute of Invention and Business, cilt ve güzellik, ayrıca epilasyon uzmanlığı dalında katıldığı eğitimleri başarı ile tamamladı. 1996 yılından bu yana Türkiye’de yaşayan Şems Arslan 2007 yılından bu yanada İstanbul Bebek'te kendisine ait olan güzellik ve cilt sağlığı merkezinde faaliyetlerini yürütüyor. Güzellik sırlarını ve bilgilerini ulusal kanallarda paylaşan, iki yıldır da köşe yazarlığı yapan Şems Arslan iki çocuk annesidir. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder