29 Ocak 2021 Cuma

YİNE YENİ YENİDEN TARSUS HALKI'NIN GÖNLÜNE DOKUNACAĞIZ

Dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle çalışmalarının bir kısmını evlerinden yürüten Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Şubat Ayı itibariyle Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde çalışmalarının startını verecek.

Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında çalışmalarının bir kısmını evlerinden yürüten Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu pandemi kararlarına uyma konusunda büyük bir titizlik gösterdiklerini belirterek Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde organize ettikleri El Sanatları Kursu'nun 1 Şubat 2021 Pazartesi günü, saat 10.00'da Halk Eğitim Merkezi Öğreticisi Hülya Yılmaz'ın eğitmenliğinde başlayacağını belirtti. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyularak gerçekleştirilecek El Sanatları Kursu'na tüm Tarsus Halkı'nı davet etti.

Tarsus'un muhtelif mahallelerinde ikamet eden yaş almış çınarlarımız; Covid-19 salgını nedeniyle Tarsus Belediyesi tarafından belirli zaman aralıklarında dezenfektan çalışmalarının yapıldığı Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde pandemi kurallarına uyarak kitap ve gazete okuyup yürüyüş ve egzersiz yapıyor. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde organize ettiği çalışmaları büyük bir heyecanla beklediklerini ifade ediyor.

Öte yandan Tarsus Belediyesi tarafından bastırılan 2021 yılı takvimi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi görevlisi Berrin Teke tarafından yaş almış çınarlarımıza dağıtıldı. Pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan yaş almış çınarlarımızla görüntülü sohbet ederek ve belirli zaman aralıklarında ziyaret ederek ilgilenen Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi görevlisi Berrin Teke yaş almış çınarlarımızın dağıtılan takvimlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yine yeni yeniden güzel çalışmalarla Tarsus Halkı'nın gönlüne dokunacağız dedi. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder