22 Şubat 2019 Cuma

TARSUS'U TANIYOR MUSUNUZ? LİSELER ARASI BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASININ ÖN ELEMELERİ YAPILDI


Tarsus Kent Konseyi Eğitim Kültür ve Sanat Komisyonu'nun Tarsus Belediyesi ve Türk Kızılay Tarsus Şubesi desteği ile düzenlediği Tarsus'u Tanıyor Musunuz? Liseler Arası Bilgi ve Kültür Yarışması'nın 1. ve 2. ön elemeleri Şehitishak İlkokulu Esra Şemsi Eğitim Konferans Salonu'nda yapıldı.
Tarsus'un tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması, korunması ve yaşatılması amacıyla bu yıl 3.sü düzenlenen yarışmanın jüri üyeliğini Türk Kızılay Şube Başkanı Arş.Yazar Kemal Duru, Tarsus Belediyesi Kültür İşler Sorumlusu Nadir Durgun, Emekli Edebiyat Öğretmeni Arş.Yazar Halil Aksoy ve Ressam Arş. Yazar Hikmet Öz yaptı.
Tarsus Kent Konseyi Eğitim Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Nuran Ataç'ın yönettiği yarışmanın ilk eleme turuna katılan 20 okuldan 10'u ikinci eleme turuna kaldı. İkinci eleme turuna katılan 10 okuldan 6'sı da yarı finale kaldı.
Derece alan okullara çeşitli ödüllerin verileceği yarışmanın yarı finali ve finali 29 Şubat 2019 Perşembe günü, saat 13.30'da Tarsus Belediyesi Nikâh  ve Toplantı Salonu'nda  yapılacak.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder