6 Şubat 2019 Çarşamba

'İMECE MUTFAK'DA NOSTALJİ RÜZGARI ESTİ

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı arttırmak amacıyla 15 günde bir  düzenlediği 'İmece Mutfak Etkinliği' Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleşti.
Etkinliğe Türk Sanat Musikisi Derneği Başkanı Ahmet Deniz ve üyeleri, Alzheimer Derneği üyeleri, alzheimer hastası ve hasta yakınları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte gönüllüler katıldı.
Etkinlikte sahne alan Türk Sanat Musikisi Derneği, Koro Şefi Mahmut Akdağ yönetiminde seslendiği şarkılarla 'İmece Mutfak Etkinliği'nde nostalji rüzgarı estirdi. Unutulmayan nostalji şarkılara eşlik eden katılımcılar hüznü ve neşeyi bir arada yaşadı.
Etkinlik Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun hazırladığı yöresel lezzet Mercimekli Köfte'nin tüm katılımcılara sunulması ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.
Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder