5 Şubat 2019 Salı

KADINLAR CUMHUR İTTİFAKINDA BULUŞTU


Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın eşi Öznur Kara Can ile birlikte Ak Parti Tarsus İlçe Kadın Kolları'nı Ak Parti İlçe Teşkilatı'nda ziyaret etti.
Ziyarete Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın eşi Öznur Kara Can, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve kadın kolları üyeleri katıldı.
Ziyarette sırasıyla Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar, Ak Parti Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurgün Bayrak, Ak Parti Tarsus İlçe Eski Kadın Kolları Başkanı Nesrin Baş, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Rüştü Çopur konuşma yaparak cumhur ittifakı ile ilgili bilgilendirme yaptılar, cumhur ittifakının önemini anlattılar.
Birlik, beraberlik mesajının sunulduğu,  kadınları cumhur İttifakında buluşturan ziyaret Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur'un ettiği dua ve Ak Parti Tarsus İlçe Kadın Kolları'nın hazırladığı ikramların sunulması ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder