28 Nisan 2023 Cuma

TARSUS KAYMAKAMLIĞI İLÇE İNSAN HAKLARI KURULU İZOCAM A. Ş TARSUS TESİSİ'Nİ ZIYARET ETTİ

Tarsus Kaymakamlığı İlçe İnsan Hakları Kurulu; Kurul Başkanı ve Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu başkanlığında yapılan 2023 yılı Mart ayı toplantısında alınan kararlar doğrultusunda '28 Nisan 2022 Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü' kapsamında İzocam A.Ş. Tarsus Tesisi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri'nden Tarsus SGK Müdürü Süleyman Metin, Tarsus İŞKUR Müdürü Kürşat Dal ve personelleri, Tarsus Kaymakamlığı İlçe İnsan Hakları Kurulu Bürosu adına  Necdet Şimşek,  İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyesi Emine Kuren, İzocam Yatırımlar ve Üretim Direktörü Ahmet Oruç, İzocam EHS Müdürü Gönül Yüzbey ve İzocam A.Ş. Tarsus Tesis Müdürü Mehmet Akarca hazır bulundu.

'28 Nisan 2022 Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü' kapsamında İzocam A.Ş. Tarsus Tesisi'ne yapılan ziyaret katılımcıların tanıtılması ve tanışma ile başladı. Ardından, Tarsus Kaymakamlığı İlçe İnsan Hakları Kurulu tarafından kurulun çalışmaları ve ziyaretin amacı ile ilgili bilgi verildi. İzocam Yatırımlar ve Üretim Direktörü Ahmet Oruç tarafından İzocam'ın Türkiye ve dünya genelinde bulunan tesisleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. İzocam A.Ş. Tarsus Tesis Müdürü Mehmet Akarca tarafından tesis ile ilgili sunum yapılarak, tesiste yapılan iyileştirmeler saha turunda anlatıldı. İzocam EHS Müdürü Gönül Yüzbey tarafından İzocam EHS Projeleri, Sürdürülebilirlik Projeleri sunumu gerçekleştirildi.

Sunumların, saha turunun ve çalışanların sağlığı-güvenliği ile ilgili projelerin beğeni kazandığı ziyaret toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder