15 Nisan 2023 Cumartesi

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU RAMAZAN AYINDA DA GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Ziyaret Birimi bünyesinde Tarsus'un muhtelif mahallelerinde ikamet eden yaş almış çınarları ve alzheimer hastalarını haftanın belirli gün ve saatlerinde ziyaret ederek motive ediyor. Yaş almış çınarların ve alzheimer hastalarının talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılayarak gönüllerine dokunuyor. 

2023 yılının Ramazan ayında da ziyaretlerine devam eden Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu hayırseverlerle ve ihtiyaç sahibi yaş almış çınarlarla birlikte alzheimer hastaları arasında köprü vazifesi görüyor. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu gönüllüsü psikolog, fizyoterapist ve yaşlı bakım teknikerleri yaş almış çınarlara, alzheimer hastalarınına ve hasta yakınlarına destek veriyor. 

Her fırsatta aktif yaş almanın ve sosyal yaşamın insan sağlığı üzerindeki etkisine dikkat çeken Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 2023 yılı Ramazan ayında da yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik olgusu ile çalışmalarını sürdürüyor. Hayırseverin bağışladığı tekerlekli sandalye, havalı hasta yatağı, oksijen cihazı, bası yastığı, beslenme enjektörü gibi bağışları ihtiyaç sahibi yaş almış çınarlara ve alzheimer hastalarınına ihtiyaçları doğrultusunda ulaştırıyor. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder