5 Eylül 2022 Pazartesi

TARSUS İDMAN YURDU SEZONUN İLK İÇ SAHA MAÇINDA 1-1 BERABERE KALDI

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ekibimiz Tarsus İdman Yurdu 2022-2023 Futbol Sezonu'nun ikinci haftasında ilk iç saha maçında Tarsus Şehir Stadyumu’nda Bıtexen Düzcespor ile karşılaştı. 

Bıtexen Düzcespor maçı öncesi Fenerbahçe Spor Kulübü alt yapısında yetişmiş Adanaspor'dan sol bek Muhammet Ömer Çakı ile anlaşma sağlayan Tarsus İdman Yurdu 2022-2023 Futbol Sezonu'nun ilk iç saha maçında sahadan 38. dakikada Volkan Altınsoy'un attığı golle 1-1 berabere ayrıldı.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus Protokolü, Tarsus Basını ve taraftarların katılım sağladığı Bıtexen Düzcespor maçında Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Tarsus İdman Yurdu'na başarı dileklerini sunduları pankart açarak çiçek takdiminde bulundu. Tarsus İdman Yurdu Ultras Korsanlar Grubu Tarsus Belediyesi'nin katkısı ile Tarsus'un il olmasına destek amaçlı hazırladıkları  "İl’le de Tarsus" pankartı açtı. 

Saygı Duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'nın okunması ile başlayan Bıtexen Düzcespor maçında futbolcular tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na yapılan saldırıyı kınama pankartı açıldı. Yine saldırıyı kınama amaçlı maça 1 dk geç başlandı.

Tarsus İdman Yurdu ve Bıtexen Düzcespor futbolcularının, yönetim kurulu üyelerinin ve taraftarlarının hakeme tepki gösterdiği, heyecanlı ve öfkeli anların yaşandığı, zaman zaman fırsatların kaleden döndüğü maç sonunda taraftarlar deplasmandaki maçlara gidebilmek için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'dan otobüs talebinde bulundu. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder