22 Eylül 2022 Perşembe

'ALZHEİMER İÇİN PEDAL ÇEVİRİYORUZ' ETKİNLİĞİNDE TARSUS SOKAKLARI TURUNCUNUN AHENGİNE BÜRÜNDÜ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu ve Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu'nun '21 Eylül Dünya Alzheimer Farkındalık Haftası' etkinlikleri kapsamında birlikte düzenlediği 'Alzheimer İçin Pedal Çeviriyoruz' etkinliğinde Tarsus sokakları bisiklet pedalının ve turuncunun ahengine büründü.

Alzheimer hastalığında sporun, sosyal yaşamın ve aktif yaş almanın önemine dikkat çekerek toplumda alzheimer hastası ve hasta yakınlarına karşı sorumluluk bilinci oluşturmak için bir araya gelerek Tarsus sokaklarında pedal çeviren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu ve Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu birlikte bir farkındalığa imza atmanın mutluluğunu yaşadı. 

'Alzheimer İçin Pedal Çeviriyoruz' etkinliğinde Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu Temsilcisi Gökhan Özberk'e çiçek takdiminde bulundu.

Etkinlik sonunda Neşve Kafe'de bir araya gelen Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu ve Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu ikram edilen çayları yudumlarken sosyal yaşama ve alzheimer hastalığına dair muhabbet ettiler. Karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. 

Etkinlik, memnuniyet duyguları ile son buldu. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder