3 Eylül 2022 Cumartesi

HADİ HEYYECİLER!.. ŞİMDİ TARSUS İDMAN YURDU'NA DESTEK OLMA ZAMANI!..

2022-2023 Futbol Sezonu'nun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Anagold 24Erzincanspor ile sahadan berabere ayrılan TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki ekibimiz Tarsus İdman Yurdu 4 Eylül 2022 Pazar Günü(yarın), saat 20.00'de, Tarsus Şehir Stadyumu’nda oynanacağı Bıtexen Düzcespor maçına kulüp tesislerinde aralıksız çalıştı.

Tarsus İdman Yurdu destekçilerinden Emin Danyal Gür'ün Anagold 24Erzincanspor deplasmanında takım otobüsüne verdiği yakıt desteği ve deplasman sonrasında kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği moral ziyareti Tarsus İdman Yurdu futbolcularını, teknik heyetini ve yönetim kurulu üyelerini motive etti.

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Serdar Bozkurt'un plan-program dahilinde geliştirdiği oyun stratejisi ile yaptırdığı antrenmanlarda futbolcular toparlanma fırsatı buldu. Havuz etkinliği ve doğum günü kutlamaları ile spor ve sosyal yaşamın insan sağlığı üzerindeki etkisine dikkat çekti.

Göztepespor ve Menemen Belediyespor formaları giyen sağbek Yusuf Talum ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Tarsus İdman Yurdu'nun dış transferde bir oyuncuyu daha kadrosuna dahil edeceği gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Tarsus İdman Yurdu'nun deplasmanda oynadığı Anagold 24Erzincanspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Serdar Bozkurt 4 Eylül 2022 Pazar Günü(yarın), saat 20.00'de, Tarsus Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan Bıtexen Düzcespor maçı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Bıtexen Düzcespor maçının zorlu bir maç olacağını ifade eden Teknik Direktör Serdar Bozkurt herkesi Tarsus İdman Yurdu'na destek olmaya davet etti.

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri MMT Amerikan Hastanesi Yönetimi'ni ziyaret etti. Tarsus İdman Yurdu'na sağlık hizmetleri ile ilgili görüşme gerçekleştirildi. Başarı dilekleri sunularak teşekkür edildi.

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Üyeleri '100 Yıllık Formamız Kirletilemez' başlığı altında gündemdeki bazı konulara basın açıklaması ile cevap verdi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

4 Eylül 2022 Pazar Günü(yarın), saat 20.00'de, Tarsus Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan Bıtexen Düzcespor maçı biletleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Bilet satışlarının 4 Eylül 2022 Pazar Günü(yarın), 12.00-17.00 saatleri arasında, stadyum gişelerinde yapılacağı, kapalı trübününün 50 TL, maraton tribününün 20 TL olduğu açıklandı. 

Emine Kuren İle Gül Name olarak bazen tezahürat yapan bir taraftartar, bazen destek veren bir sivil toplumcu, bazen de canlı skor yapan bir basın olarak her koşulda Tarsus İdman Yurdu maçlarındaki yerimi aldım, son nefesime dek almaya da devam edeceğim. Kentimizin sesi ve kalbi Tarsus İdman Yurdu'nun 4 Eylül 2022 Pazar Günü(yarın) oynayacağı maça ve sonrasındaki tüm maçlara destek vereceğinize inanıyorum. Hadi heyyeciler!. şimdi Tarsus İdman Yurdu'na destek olma zamanı!.. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder