27 Temmuz 2022 Çarşamba

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU YENİ ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİN KOLLARI SIVADI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu ile birlikte Unutulmayan Nağmeler Korosu Şefi Hasan Basri Üstün ve koristleri Tarsus Grubu Temsilcisi Nazan Şengül'ün Çamlıyayla'daki evinde bir araya geldi. 

2021-2022 çalışma dönemini değerlendiren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu ile birlikte Unutulmayan Nağmeler Korosu Şefi Hasan Basri Üstün ve koristleri 2022-2023 çalışma döneminde yapılması planlanan proje ve çalışmalarla ilgili istişare etti. Yeni proje ve çalışmalar için kolları sıvadıklarını belirterek alzheimer hastalığı ve hastası üzerinde müziğin etkisine dikkat çekti. 

Yeni çalışma dönemi için hazırlıklarını sürdüren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Unutulmayan Nağmeler Korosu ile unutulmayacak anlara imza atacaklarının müjdesini verdi. Yaz sezonunda yaptığı bireysel çalışmalarla beğeni toplayan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde yılın 12 ayında da varlıklarını hissettirdiklerini belirtti. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder