11 Haziran 2020 Perşembe

GÜNEŞ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ EĞİTİME BAŞLADI

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Mart ayında eğitime ara veren Güneş Kreş ve Gündüz Bakım Evi 15 Haziran'da maske, dezenfektan, mesafe ve temizlik kurallarını gözeterek eğitime başlayacak.
Güneş Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Kerim Sümbül yaptığı açıklamada koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında ara verdikleri eğitime 15 Haziran'dan itibaren başlayacaklarını söyledi. Üniversite mezunu uzman öğretmen kadrosuyla tam gün, yarım gün ve saatlik bakım hizmetleri ile 2-6 yaş okul öncesi eğitimi verdiklerini belirten Sümbül bahçe aktiviteleri, komutsuz eğitim ortamı, alan gezileri, değerler eğitimi, fiziksel eğitim aktiviteleri, yaparak yaşayarak öğrenme etkinlikleri, mega maker lab farkıyla robotik kodlama, SEM Dil Kursu eşliğinde 3 gün ingilizce dersi yaptıklarını ifade etti. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında maske, dezenfektan, mesafe ve temizlik kurallarına uyduklarını vurgulayarak tüm Tarsus Halkı'nı Güneş Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin muhteşem eğitiminden faydalanmaya davet ediyorum dedi.



Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder