19 Haziran 2020 Cuma

ALZHEİMER MELEKLERİ BABALARI UNUTMADI

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu 'Babalar Günü' dolayısıyla Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Özel Demans Alzheimer Engelli Bakım Merkezi erkek personel ve hastaları ile birlikte Tarsus'un muhtelif mahallelerinde ikamet eden çınarlarımızı ziyaret ederek 'Babalar Günü'nü kutladı.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun gerçekleştirdiği ziyaretlerde, koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında risk oluşturmamak için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyuldu. Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Özel Demans Alzheimer Engelli Bakım Merkezi'ndeki erkek personel ve hastalar için hazırlanan hediyeler bu sorumluluk bilinciyle ikram ve takdim edildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu gönüllüsü Nazan Şengül 'Babalar Günü' dolayısıyla organize ettikleri ziyaretlerde koronavirüs salgını nedeniyle titiz bir çalışma yaptıklarını ifade ederek Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Özel Demans Alzheimer Engelli Bakım Merkezi'ndeki erkek personele sıcak günlerde rahat giymeleri için alzheimer derneği logolu tişört, merkezdeki hastalar için ise mama önlüğü, ara çarşafı ve yastık hediye ettiklerini söyledi. Hazırladıkları yiyecekleri merkez bahçesinde kurulan standlarda ikram ettiklerini belirtti. Tarsus'un muhtelif mahallelerinde ikamet eden çınarları da ziyaret ederek hazırladıkları 'Babalar Günü' hediyelerini verdiklerini ifade etti. Tüm babaların ve baba adaylarının 'Babalar Günü'nü kutlayarak vefat eden babalarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz dedi.
Pandemi sürecinde babaları unutmayan Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun gerçekleştirdiği 'Babalar Günü' etkinliği her kesimden tam not aldı.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder