22 Nisan 2020 Çarşamba

TARSUS MELEKLERİ ÇALIŞMALARINA EVLERİNDE DEVAM EDİYOR

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu 'Atölye Çalışmaları' kapsamında Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde ürettikleri yemek önlüğü, kırlent, alez, yastık kılıfı ve oyuncak bebekleri Mersin Alzheimer Derneği Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezi'ndeki alzheimer hastalarına hediye etti.
Çalışma dönemi boyunca Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde faaliyetlerini yürüten ve her kesimden insanın 'Tarsus Melekleri' diye hitap ettiği Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında ara verdikleri 'Atölye Çalışmaları'nı evlerinde de devam ettiriyor. 'Atölye Çalışmaları' kapsamında Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde ve kendi evlerinde üretilen yemek önlüğü, kırlent, alez, yastık kılıfı ve oyuncak bebekler gönüllüler tarafından bir araya getirilerek Mersin Alzheimer Derneği Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezi'ne teslim edildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu; hiç bir şeyin kendilerini yıldırmadığını belirterek büyük bir özveri ve gayretle topluma faydalı proje ve çalışmalar yapacaklarını belirttiler. Koronavirüs salgını nedeniyle evde kaldıkları süre içinde aktif yaş alacakları ve mutlu olacakları etkinlikler ve aktiviteler yaptıklarını söylediler. Alzheimer hastası ve hasta yakınlarını önemsediklerini vurgulayarak koronavirüs salgını ile ilgili mücadele bittikten sonra Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'ndeki çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirttiler. Herkesi salgın ile ilgili kurallara uymaya ve pozitif düşünceye davet ettiler.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder