14 Nisan 2020 Salı

SAHİPSİZ HAYVANLARI BESLEYEREK EVRENSEL SEVGİYE DİKKAT ÇEKTİLER

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında bölge halkının birçoğunun yapılan çağrılara uyarak evlerinde kalması, lokanta ve benzeri işyerlerinin kapalı olmasından dolayı aç kalan sokak hayvanlarının beslenmesi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ekipleri harekete geçti.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği'ne bağlı ekipler Tarsus ve Çamlıyayla olmak üzere koronavirüs salgını nedeniyle bölgede aç kalan sokak hayvanlarını besleyerek doğada yaşayan canlılara değer vermenin, onları korumanın ve hayatta kalmalarına yardımcı olmanın toplumda evrensel sevgiyi oluşturduğunun mesajını sundular.
Ekipler yaptığı açıklamada; "lokantaların kapatılmasının ardından bu hayvanlar beslenememeye başladı. Bizlerde üzerimize düşen görevi yapmaya başladık. Küçük dostlarımızı yalnız bırakmamak için dört bir kolda çalışıyoruz. Sokak hayvanlarını aç bırakmamak için var gücümüzle mücadele ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Emine KUREN

Gül Name

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder