21 Mart 2019 Perşembe

ŞEHİT AİLELERİNE TAPULARI TÖRENLE VERİLDİ

Tarsus Belediyesi tarafından 73 şehit ailesine hediye edilen evlerin tapuları Tarsus Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen törenle verildi.
Duygusal anların yaşandığı törene Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve üyeleri, Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Nevzat Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Tarsus İlçe Kadın Kolları Kadın Kolları Başkanı Nurgün Bayrak ve üyeleri, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, oda ve dernek başkanları, belediye personelleri, basın mensupları ile birlikte şehit aileleri katıldı.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can törende yaptığı konuşmada gözyaşlarını tutamadı. Türkiyede bir ilki gerçekleştiren Başkan Can hiçbir şeyin şehitlerimizin hakkına karşılık olamayacağının vurgusunu yaptı. Bugün bu topraklarda rahat bir şekilde yaşıyorsak öncelikle Cenab-ı Hakk'a şükrediyoruz sonra da canları, kanları pahasına terörle mücadele ederken can veren kan veren şehitlerimize minnettarlığımızı dile getiriyoruz dedi. Tarsus Belediyesi olarak görev süresince birçok hizmet gerçekleştirdiklerini ifade ederek bu hizmetler içerisinde ençok şehit ailelerine ev vermekten gurur ve onur duyduklarını söyledi. Şehit ailelerinin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini ifade ederek aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz dedi. Tüm katılımcılara teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek de duygulanmamak elde değil diyerek yaşadığımız toprakları bizlere vatan eyleyen kahramanlarımız için ne yapsak azdır dedi. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a şehit aileleri için yaptığı hizmetten dolayı teşekkür etti. Şehit ailelerinin şehitlerimizin emaneti olduğunu söyleyerek herkesi şehit ailelerine karşı duyarlı olmaya davet etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ise  şehitlerimizin ezanımız, vatanımız, bayrağımız, milletimiz ve muketdasatımız için canlarını feda ettiklerini hatırlatarak  inancımız ve duamız tüm şehitlerimizin Peygamber Efendimiz'e komşu olmasıdır dedi. 'Onlara ölüler demeyin onlar diridirler' ayetini söyleyerek dua etti.
Tören Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Nevzat Çetin ve sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın 73 şehit ailesine tapularını ve şehit resimlerinin bulunduğu tabloları takdim etmesi ile son buldu.
Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder