7 Mart 2019 Perşembe

ŞEHİT AİLELERİ KARADENİZ SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

Tarsus Karadeniz Sofrası işletmecisi Sevgi Şahin'in 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla şehit aileleri için düzenlediği yemek programı Karadeniz Sofrası'nda gerçekleşti.
Programa Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın eşi Öznur Kara Can, Tarsus Emniyet Müdürlüğü personelleri ile birlikte şehit aileleri katıldı.
Duygusal anların yaşandığı program Tarsus Müftülüğü İmam-Hatip'i Mahmut Turan'ın okuduğu Kur'an Tilaveti ve edilen dualarla başladı.
Tarsus Karadeniz Sofrası işletmecisi Sevgi Şahin açılış konuşmasında vatan ve milletin bekası için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz diyerek Türk Milleti'nin şehitlere vefa borcu olduğunu hatırlattı. Karadeniz Sofrası'nın 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla düzenlediği Yemek Programı ile bu vefa borcunu bir nebzede olsa ödemesi gerektiğini düşündük dedi. Karadeniz Sofrası'nın mekan olarak darlığından duyduğu üzüntüyü dillendirerek başka bir programda ulaşamadıkları diğer şehit yakınlarını da davet edeceklerini söyledi. Tüm katılımcılara teşekkür etti.
Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal'da yaptığı konuşmada şehidin ve şehitlik mertebesinin önemini anlatarak şehit yakını olmanın ayrıcalığına vurgu yaptı. Şehit ailelerine yönelik yapılan çalışmaları önemsediğini belirterek tüm şehit yakınlarının her zaman destekçisi olacağını söyledi. Herkesi şehit yakınlarına karşı duyarlı olmaya davet etti. Programı organize edenlere ve programa katılanlara teşekkür etti.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın eşi Öznur Kara Can konuşmasında Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın selamını ileterek Tarsus Belediyesi bünyesinde şehit ailelerine yönelik yapılan çalışmaları anlattı. Şehit aileleri onurumuzdur diyerek şehit ailelerine yönelik yapılması gerekenler konusunda herkesin aynı hassasiyeti göstermesi gerektiğini söyledi. Programa emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü ve Regaip Kandili'ni kutladı. 
Türk Bayrağı ile donatılmış mekanda gerçekleştirilen program Tarsuslu sanatçı Hasan Önal'ın seslendiği ilahilerle hüznün ve göz yaşının duygularda anlam bulmasına tanıklık etti.
Program Tarsus Karadeniz Sofrası'nın hazırladığı muhteşem lezzetlerin, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın hazırladığı hediyelerin ve Tarsuslu sanatçı Hasan Önal'ın 'Gül Yüzlüm' albümünün tüm katılımcılara sunulması ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

1 yorum:

  1. Emine KUREN

    http://gullnamee.blogspot.com.tr

    Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

    YanıtlaSil