8 Eylül 2018 Cumartesi

TARSUS BELEDİYESİ GÜLEK'TE ZAFER SANCAĞINI DİKTİ


Tarsus Belediyesi tarafından Gülek Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Kapalı Semt Pazarı, Spor Kompleksi ve Çocuk Oyun Parkı'nın açılış töreni geniş bir katılımla gerçekleşti.
Törene Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan, Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcıları Serap Kurtçu ve Elif Seda Sağlam, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi bünyesinde hizmet veren birimlerin müdürleri ve personelleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri,  muhtarlar, Tarsus Belediyesi Hanımeli Pazarı Kadınları ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.
Tören saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Gülek Mahalle Muhtarı Cafer Ertan Tarsus Belediyesi tarafından Gülek Mahallesi'ne yapılan çalışmaları değerlendirerek Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a ve emeği geçenlere teşekkür etti. Törende söz alan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can Tarsus Belediyesi  bünyesinde yapılan çalışmaları anlatarak yapılacak olan projelerden bahsetti. Tüm katılımcılara teşekkür etti. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da yaptıkları konuşmalarda Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediyecilik anlayışına değinerek geçmişten günümüze Tarsus ve Mersin'de yapılan çalışmaları anlattılar. Özverili çalışmalarından dolayı Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a ve tüm katılımcılara teşekkür ettiler.
Kesilen kurban ve edilen dualar eşliğinde protokol tarafından açılış kurdalesinin  kesilmesiyle Kapalı Semt Pazarı, Spor Kompleksi ve Çocuk Oyun Parkı hizmete girdi. Böylece Tarsus Belediyesi yaptığı hizmetlerle Gülek'te zafer sancağını bir kez daha dikmiş oldu. Yerel sanatçı Alice ve sevilen sanatçı Ahmet Şafak’ın sahne aldığı program plaket ve çiçek takdimi ile son buldu.






Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder