28 Eylül 2018 Cuma

MHP KADIN KOLLARI AŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ


Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Aşure Günü dolayısıyla Yarenlik Alanı'nda Tarsus Protokolü'nün ve Tarsus Halkı'nın katılımlarıyla aşure etkinliği düzenledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar açılış konuşmasında 'Muharrem ayı hicri senenin ilk ayı olmaya layık görülen 4 kutsal aydan bir tanesidir. Bu kutsal ayın 10. günü idrak ettiğimiz, Allah katında önemli bir yere haiz olan, on peygambere on çeşit ikramın sunulduğu aşure gününde Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları olarak Tarsus Halkı ile birlikte olmak istedik. Yeni çalışma dönemimizde yeni yönetim kurulumuzla Tarsuslu hemşehrilerimizi birbirinden güzel ve de farklı çalışmalarla buluşturmanın gayreti ve heyacanı içinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli'nin  "kuruluşumuzda kadın emeği, kurtuluşumuzda kadın desteği var, oluşumuzda kadın fedakarlığı vardır." sözünden ilham alarak toplumun ileri medeniyetler seviyesine ulaşmasında ve yeniden inşaasında kadınlarımızın büyük bir önemi olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle bizler de Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Kadın Kolları olarak yaşadığımız toplumu ileri medeniyetler seviyesine ulaştırmanın ve yeniden inşaasının gayretinde olacağız' diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur'da yaptığı konuşmada aşurenin insanlık tarihindeki önemine değinerek Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde yapılan çalışmaları anlattı. Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları'na ve tüm katılımcılara teşekkür etti.
Aşure etkinliği Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Kadın Kolları'nın hazırladığı aşurenin dağıtılması, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur'un ettiği dua ve toplu hatıra fotoğrafının çekinilmesiyle son buldu.
Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder