27 Eylül 2018 Perşembe

'İMECE MUTFAK'  FARKINDALIK ÇALIŞMASI AŞURE ETKİNLİĞİ İLE FAALİYETE GEÇTİ


'Aktif yaşa, alzheimer olma' sloganıyla yola çıkan Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde organize ettiği aşure etkinliği ile  'İmece Mutfak' farkındalık çalışmasını faaliyete geçirdi.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu 'İmece Mutfak' farkındalık çalışması kapsamında Alzheimer Derneği bünyesinde yapılan çalışmalara katılan hayırseverlerin ortaklaşa aldığı malzemelerle Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde aşure pişirerek huzurevine bağışladı ve Tarsus Halkı'na dağıttı.
'İmece Mutfak' aktivite sorumlusu Neşe Arıcı Tarsus Grubu adına yaptığı açıklamada Alzheimer Derneği bünyesinde yapılan çalışmaları anlatarak yeni dönem çalışma konuları hakkında bilgilendirme yaptı. 'İmece Mutfak' farkındalık çalışması ile her kesimden insanı bir araya getirerek insanlardaki yardımlaşma duygusunu harekete geçirmeyi, toplumdaki birlik ve beraberliği sağlayarak paylaşmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yapmayı hedeflediklerini belirtti.
Paylaşmanın ve dayanışmanın doyasıya yaşandığı etkinlik memnuniyet duyguları ile son buldu.


Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder