6 Eylül 2018 Perşembe

DEVİR TESLİM TÖRENİNDE DUYGULAR UMUDA YOL ALDI

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Binası'nda düzenlenen devir teslim töreni ile Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Kadın Kolları yeni dönem başkanı Fethiye Rüzgar oldu.
Törene Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Kadın Kolları önceki dönem başkanı Fadime Şen, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Kadın Kolları yeni dönem başkanı Fethiye Rüzgar, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Kadın Kolları üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Kadın Kolları başkanı Berrin Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensupları katıldı.
Törende Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Kadın Kolları önceki dönem başkanı Fadime Şen kadın kolları bünyesinde yapılan çalışmaları anlatarak yapılan çalışmalarda büyük özveriyle çalışan herkese teşekkür etti. Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Kadın Kolları yeni dönem başkanı Fethiye Rüzgar'a başarı dileyerek birlik, beraberlik ve dayanışma şuurunun önemini hatırlattı.
Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Kadın Kolları yeni dönem başkanı Fethiye Rüzgar konuşmasında kendisine verilen görevi büyük bir hizmet aşkı ile kabul ettiğini belirterek layıkıyla yerine getirmenin gayretinde olacağını söyledi. Önceki dönem Kadın Kolları başkanı Fadime Şen ve üyelerine teşekkür ederek  hedeflerini anlattı.
Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur önceki dönem Kadın Kolları başkanı Fadime Şen ve üyelerinin yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni dönem Kadın Kolları başkanı Fethiye Rüzgar ve Kadın Kolları üyelerine başarı diledi. Tüm katılımcılara teşekkür etti.
Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının sunulduğu devir teslim töreninde Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe başkanı Ertuğrul Bodur tarafından önceki dönem kadın kolları başkanı Fadime Şen'e plaket ve çiçek takdimi yapıldı. Duygusal anların yaşandığı törende önceki dönem Kadın Kolları başkanı Fadime Şen yeni dönem Kadın Kolları başkanı Fethiye Rüzgar'a ve Kadın Kolları üyelerine çiçek vererek helalleşti.
Duyguların göz yaşıyla akıp umuda yol aldığı devir teslim töreni toplu hatıra fotoğrafının çekinilmesiyle son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder