23 Ocak 2024 Salı

CUMHUR İTTİFAKI TARSUS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHMUT TAT BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat düzenlenen Kahvaltılı Basın Toplantısı'nda basın mensupları ile bir araya geldi. 

Basın toplantısına, Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, Milliyetçi Hareket Partisi  Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Necla Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İlker Uyar, Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yurtoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Can Külahlı ve basın mensupları katıldı. 

Toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, AK Parti  Tarsus  İlçe Başkanı İlker Uyar ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat sırayla söz alarak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalıştıklarına vurgu yaptılar. 'Birliğin Gücü İle Başaracağız' sloganının sunduğu mesajı dile getirerek yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışma ve projeleri anlattılar. Hedeflerinden bahsederek basın mensuplarından gelen soruları yanıtladılar. 

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat'ın tanıtıldığı Kahvaltılı Basın Toplantısı memnuniyet duyguları ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 


Emine GÜLNAME 


https://www.youtube.com/@EmineGULNAME


http://eminegulname.com


https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder