21 Kasım 2022 Pazartesi

SAĞLIK AĞIZDA BAŞLAR SUNUMU GERÇEKLEŞTİ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun 'Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' dolayısıyla düzenlediği 'Sağlık Ağızda Başlar' sunumu Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleşti. 

'Sağlık Ağızda Başlar' sunumuna konuşmacı olarak katılan Diş Tabibi Sinan Biçan 'Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' ile ilgili bilgilendirme yaptı. Ağız ve diş hastalıkları ile birlikte tedavi yöntemlerini dile getirdi. Kötü ağız sağlığının bulaşıcı olmayan uzun süreli veya bulaşıcı bazı hastalıklara yakalanma riskini arttırdığını ve kötü ağız sağlığının genel sağlığı neden etkilediğini anlattı. Ağız ve diş hastalıklarının alzheimer hastalığı ve hastası üzerindeki olumsuz etkisine dikkat çekti. Ağız ve diş sağlığının korunması ve geliştirilmesi konusuna değindi. Katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin müdavimi yaş almış çınarlarına ve alzheimer hastalarına ağız ve diş sağlığı taraması yaptı. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun düzenlediği 'Sağlık Ağızda Başlar' sunumu çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder