16 Kasım 2022 Çarşamba

'AT' TEMALI FOTOĞRAF SUNUMU VE SÖYLEŞİSİ KATILIMCILARDAN TAM NOT ALDI

'At' Temalı Fotoğraf Sunumu ve Söyleşi'ne Tarsus Fotoğraf Derneği Başkanı-Fotoğraf Sanatçısı Altan Gökçek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 12'ler Sanat Grubu Başkanı Tuncay Uğurel ve Üyeleri ile birlikte davetliler katıldı.

Tarsus Fotoğraf Derneği Başkanı-Fotoğraf Sanatçısı Altan Gökçek'in açılış konuşması ile başlayan 'At' Temalı Fotoğraf Sunumu ve Söyleşi'nde 12'ler Sanat Grubu Başkanı-Küratör Tuncay Uğurel yaptıkları ve yapacakları proje ve çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. 'At' teması kapsamında kadrajlarına yansıyan fotoğraf karelerinin oluşumunu ve kamera arkasını anlattı. Proje bazında çalıştıkları 'At' temalı fotoğraf sunumunun oluşum safhalarından bahsetti. Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. 

Bir birinden güzel karelerin yer aldığı fotoğraf sunumunun katılımcılara izlettirildiği 'At' Temalı Fotoğraf Sunumu ve Söyleşisi teşekkür belgesi takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Katılımcılardan tam not alan 'At' temalı Fotoğraf Sunumu ve Söyleşisi'nin ardından konuşma yapan Tarsus Fotoğraf Derneği Başkanı-Fotoğraf Sanatçısı Altan Gökçek Tarsus Belediyesi Nikah Salonu altında bulunan dernek binasında yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi vererek herkesi çalışmalarına davet etti. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder