10 Kasım 2022 Perşembe

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU 10 KASIM'DA BİR FARKINDALIK ÇALIŞMASINA DAHA İMZA ATTI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası' dolayısıyla farkındalık oluşturmak için her hafta Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde rutin olarak yürüttüğü 'Koro Çalışması' kapsamında düzenlenen programda 'Unutulmayan Nağmeler Korosu'nun koristleri ile birlikte bağış kampanyasına destek verdi. 

Program, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümü dolayısıyla saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'nın okunması ile başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk anısına hazırlanan videonun sunumunun ardından Koro Şefi Hasan Basri Üstün günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaparak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle andı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına yazılmış şiirler koristler tarafından okundu. 

Programda, Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Dr. Metin Uzabacı organ-doku bağışı ve organ nakli İle ilgili bilgilendirme yaptı. 'Bağışlanan her organ yaşama tutulan bir insan demektir' diyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Organ-doku bağışında bulunanlara teşekkür etti.

Programda, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu ve 'Unutulmayan Nağmeler Korosu' koristleri Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde kurduğu stantda 'Unutulmayan Nağmeler Koro'sunun Koro Şefi Hasan Basri Üstün yönetiminde seslendirdiği şarkılar eşliğinde bağışta bulundu. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e duyulan minnet duygularının ve organ-doku bağışında bulunmanın huzurunun yaşandığı program toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder