14 Şubat 2021 Pazar

TARİHİMİZE VE DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Tarsus Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir 'Kore Gazileri Tarsus'ta kitabının yazarı Araştırmacı Yazar Kemal Duru, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şube Başkanı Rasim Yuvarlakoğlu ve başkan yardımcısı İbiş Demircan ile birlikte Türk Tugayı Kore Gazisi Kerim Bahşiş'i ziyaret etti.

Ziyarette, 1932 doğumlu Türk Tugayı Kore Gazisi Kerim Bahşiş savaş anılarını anlatırken Tarsus Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir'in kendisine hediye ettiği fotoğrafla duygulu anlar yaşadı. 

Her zaman ve mekânda son Kore gazisi Kerim Bahşiş'in yanında olacaklarını söyleyen Tarsus Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir tarihimize ve geçmişten günümüze tarihimizi bizlere aktaran değerlerimize sahip çıkmalıyız dedi. Türk Tugayı Kore Gazisi Kerim Bahşiş'in on yıl önce bir programda çekindiği fotoğrafı kendisine hediye etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder