15 Şubat 2021 Pazartesi

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞI TARSUS GRUBU '14 ŞUBAT DÜNYA SEVGİ GÜNÜ' DOLAYISIYLA FARKINDALIK ÇALIŞMASI DÜZENLEDİ

Pandemi dolayısı ile çalışmalarının bir kısmını evlerinden yürüten Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu '14 Şubat Dünya Sevgi Günü' dolayısıyla 'Sevginin İyileştirici Gücü' temalı farkındalık çalışması yaptı. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 'Sevginin İyileştirici Gücü' temalı farkındalık çalışması kapsamında Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde 'Geri Dönüşüm Sanat Tekniği' ile atık malzemelerden ürettikleri ürünleri Tarsus'un muhtelif mahallelerinde ikamet eden yaş almış çınarlara hediye etti. 

Sanatın ve sevginin bir araya geldiği 'Sevginin İyileştirici Gücü' temalı farkındalık çalışması hakkında açıklama yapan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu açıklamasında; "pandemi dolayısı ile çalışmalarımızın bir kısmını evlerimizde yürütüyoruz. Pandemi sürecinde yaşadığımız bedensel ve zihinsel yorgunluğu Tarsus Belediyesi'nin desteği ile Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde başlattığımız 'El Sanatları Kursu' ile atmaya çalışıyoruz. Çevre kirlenmesine ve insan sağlığına zarar veren atıklara engel olmak, atık malzemeleri geri dönüşüm sanatı ile buluşturarak neler üretilebileceğini ve ne gibi ekonomik kaynaklar oluşabileceğini göstermek için '14 Şubat Dünya Sevgi Günü' dolayısıyla düzenlediğimiz farkındalık çalışmamızda kullanacağımız hediyelerimizi kendimiz ürettik. Ürettiğimiz bu hediyeleri Tarsus'un muhtelif mahallelerinde ikamet eden yaş almış çınarlarımıza sevgimizin bir ifadesi olarak maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak hediye ettik. Sevginin hayatımız üzerinde önemli rolü vardır. Hastalıkların tedavisinde en etkili ilaçtır. Doğadaki tüm canlılar sevgi ile hayatta kalır. İşte bu sebeple sevgiyle ürettiğimiz ürünlerimizi sevgiyle yaş almış çınarlarımıza hediye ettik. Her zaman yaş almış çınarlarımızın ve Tarsus Halkı'nın yanındayız. Pandemi öncesinde, pandemi sürecinde ve pandemi sonrasında da Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu olarak muhteşem çalışmalarla var olduk, var olacağız. Tüm Tarsus Halkı'nı seviyoruz ve '14 Şubat Dünya Sevgi Günü'nü kutluyoruz" dedi. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun '14 Şubat Dünya Sevgi Günü' dolayısıyla düzenlediği 'Sevginin İyileştirici Gücü' farkındalık çalışması her kesimden insanın beğenisini kazanırken farkındalık çalışması kapsamında ziyaret edilen yaş almış çınarlar ziyaretten ve hediyelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder