23 Kasım 2020 Pazartesi

YILIN ÖĞRETMENİ TARSUS’TAN SEÇİLDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 81 ilden seçilen öğretmenlerle birlikte Cumhurbaşkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek törenlerde Mersin İlini Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı-İngilizce öğretmeni Vacide Erdoğan temsil edecek.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki program pandemi nedeniyle iptal edildiği için Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı-İngilizce Öğretmeni Vacide Erdoğan 23 Kasım Pazartesi günü 81 ilin temsilcisi öğretmenlerle birlikte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile zoom üzerinden yapılacak olan görüşmeye katılacak.

Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı-İngilizce öğretmeni Vacide Erdoğan mesleki çalışmalarının yanı sıra akademik çalışmalarıyla da birçok başarıya imza attı. Erdoğan, aynı zamanda çok sayıda ulusal ve uluslararası projeler yürüterek okulunun vizyon ve misyonuna katkı sağladı. Mersin ve Tarsus’un pek çok platformda görünürlüğünü arttırarak ülkemizi de uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil etti. Yaptığı başarılı çalışmalar ve üstün gayretinden dolayı Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca tarafından plaketle ödüllendirildi. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder