21 Kasım 2020 Cumartesi

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE GÖNÜL BAHÇEMİZDEN DERDİĞİMİZ GÜLLERİ HEDİYE EDİYORUZ

Biz Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Melekleriyiz. Gece gündüz demeden, büyük bir özveriyle Tarsus için çalışan fedaileriz.

Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde yürüttüğümüz çalışmalarımızı pandemi dolayısı ile  maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak evlerimizde devam ettiriyoruz. Her zaman ve mekânda yılmadan, yorulmadan, azim ve kararlılıkla yaşadığımız toplum için koşturuyoruz.

Gönlünü insanlığa adamış bireyler olarak pandemi sürecinde de öğretmenlerimizi unutmadık, unutmayacağız. Hangi koşullarda olursak olalım onları hep sevgiyle ve minnetle anacağız. Bu duygu ve düşüncelerle sevgimizin bir ifadesi olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü videomuzu  hazırladık. Videomuzu arkanıza yaslanıp sonuna kadar keyifle izlerseniz seviniriz. Beğeni ve yorumlarınızı bekleriz. 

Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır. Ülkemizi ve toplumumuzu aydınlık yarınlara taşıyan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vefat eden öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Tüm öğretmenlerimize gönül bahçemizden derdiğimiz gülleri hediye ediyoruz.

Emine Kuren

https://youtu.be/6uvVuH63veY

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder