30 Eylül 2020 Çarşamba

HAYAT ÇÖZÜM ODAKLI YAŞAYINCA GÜZEL

Tarsus Hükümet Konağı karşısında bulunan meydanda dinlenme ihtiyacını gidermek isteyen engelli dostlarımız için bu meydana engelli rampası yapılması konusunda yetkililere çağrıda bulunmuştuk. Çağrımıza duyarlılık gösteren Tarsus Kaymakamımız Kadir Sertel Otcu'nun ilgili mercilerle yaptığı görüşmeler sonrasında meydana engelli rampası yapılmıştır. Başta Tarsus Kaymakamımız Kadir Sertel Otcu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tarsus'un belirli noktalarına yapılan otobüs duraklarına bakınca aklımızda oluşan soru işaretlerini yine sosyal sorumluluk bilinciyle sizlerle paylaşmak istiyoruz. Otobüs duraklarının bir kısmı kaldırımlara yapılmış. Yayalar kaldırımı kullanırken durakların olduğu noktalarda ne yapması gerekiyor?.. Duraklarda engelli bölümü olması güzel. Ancak durağa ulaşım sağlayabilmeleri için engelli rampası yok. Engelliler durakları nasıl kullanacak?.. 

Sosyal sorumluluk bilinciyle paylaştığımız sorulara ilgili mercilerden yanıt bekliyor sosyal yaşamı kolaylaştıracak çözümlerin bir an önce bulunması ve uygulaması konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz. 

HAYAT ÇÖZÜM ODAKLI YAŞAYINCA GÜZEL!.. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder