23 Eylül 2020 Çarşamba

GÜL NAME'DEN MEHMET ÇELİK'E ZİYARET

Emine Kuren İle Gül Name olarak Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Ziyarette, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı'nın Tarsus Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Mehmet Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tarsus gündemini değerlendirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı'nın 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı ile ilgili bilgilendirme yaparak yeni yönetim kurulunu açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı olarak Tarsus ve Tarsus Halkı'na yönelik proje ve çalışmalar yapmanın duası ve gayretinde olacaklarını belirterek her kesimden insana hizmet götürmenin düsturuyla hareket edeceklerini söyledi. Tarsus Halkı'nın görüş ve önerilerine açık olduklarını vurgulayarak Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı Binası'nın kapısının herkese açık olduğunu vurguladı. Vatansever, bayraksever, milletsever herkesi bekliyoruz diyerek teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; 'Mehmet Çelik, Ali Şimşek, Ahmet Şen, A. Kürşat Ütük, Atamer Akgül, Durmuş Yıldırım, Eflatun Cem Basalak, Fatih Kıraç, Gazi Koç, Hüseyin Gün, Mehmet Tepretmez, Meryem Kara, Mustafa Sarı, Kemal Keser, Mahmut Özer, Mustafa Dönmez, Mehmet Can Yazlık, Mahmut Köstepe, Necla Çakır, Şükrü Özer, Şadiye Yelim ve Zeki Avşar'

Emine Kuren İle Gül Name olarak Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik ve Yönetim Kurulu'na üstün başarılar diliyoruz. Misafirperverliliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 

Emine KUREN 

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder