26 Temmuz 2018 Perşembe

ÜLKÜ ÇİÇEK AÇTI


Tarsus Ülkü Ocakları'nın bu yıl 9.sunu düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği' Ülkü Çiçekleri Yaz Kampı' mezuniyet töreni programı Nikah Salonu'nda gerçekleşti.
Programa Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcıları Rıdvan Aksoy ve Serap Kurtçu, Tarsus Belediyesi Başkan Vekili Ali Şimşek, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan ve Üyeleri, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Demir, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerim Tufan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Tolga Arslan, Toroslar Ülkü Ocak’ları İlçe Başkanımız Sn Ömer Sıddık Narin,  Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve üyeleri, 'Ülkü Çiçekleri Yaz Kampı'na katılan öğrenciler ve öğrenci yakınları ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ulu Camii İmamı İsmail Eriş'in Kur'an Tilaveti'nin ardından Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan açılış konuşmasını yaptı. Bircan konuşmasında 'Ülkü Ocakları Yaz Kampı' ile ilgili bilgilendirme yaparak milli ve manevi değerlerine sahip vatansever, bayraksever ve milletsever bir gençliği oluşturmayı hedeflediklerini, geleceğe umut olan genç Bozkurt ve Asena’larla ülkücü davanın çiçek açtığını belirtti. 'Ülkü Çiçekleri Yaz Kampı' boyunca yaptıkları faaliyetleri anlatan Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan tüm katılımcılara teşekkür etti. Sırasıyla söz alan protokol üyeleri de vatanın bölünmez bütünlüğünde ülkücü gençliğin rolüne dikkatleri çekerek programa emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. 
'Ülkü Çiçekleri Yaz Kampı' boyunca yapılan faaliyetlerin yer aldığı slayt gösterisinin ardından 'Ülkü Çiçekleri Yaz Kampı'nda görev almış eğitmenlere teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapılırken 'Ülkü Çiçekleri Yaz Kampı'na katılan öğrencilere mezuniyet belgesi verildi.
Program toplu hatıra fotoğrafının çekinilmesi ve Akın Çökel konseriyle son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder