8 Kasım 2023 Çarşamba

ŞEHİTLER, GAZİLER VE KUVAYİ MİLLİYECİLER DUALARLA YAD EDİLDİ

YUSUF NEVRUZ TAKDİR VE BEĞENİ TOPLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Tarsus Merkez Kabristanı'nda düzenlediği programda ebediyete intikal etmiş şehitler, gaziler ve Kuvayi Milliyeciler Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve dualarla yad edildi. 




Programa, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Cihan Polat, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş Müdürü Ali Uyan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Müdürü Yusuf Nevruz ve personelleri, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şubesi Üyeleri, şehit aileleri, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve basın mensupları katıldı.




Program, Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü'nün Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Müdürü Yusuf Nevruz'a plaket takdimi ve ardından Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesi Üyelerine, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şubesi Üyelerine ve şehit ailelerine gül dağıtılmasıyla başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Müdürü Yusuf Nevruz'un takdir ve beğeni topladığı programda, Kur'an-ı Kerim Tilaveti yapılarak tüm şehitler, gaziler ve Kuvayi Milliyeciler için dua edildi. 


Söylenen ilahi ve edilen sohbet ile huzurun dem vurduğu program hazırlanan ikramların tüm katılımcılara dağıtılması ile son buldu. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder