15 Kasım 2023 Çarşamba

DİŞ HEKİMİ HÜSEYİN KEMAL AKPINAR; "SAĞLIKLI BİR YAŞAM AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI İLE BAŞLAR"

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun 'Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' dolayısıyla sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Ağız Ve Diş Sağlığı Evde Sağlık Hizmetleri ile birlikte düzenlediği program Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleşti. 

Programda, Tarsus Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi doktoru Diş Hekimi Hüseyin Kemal Akpınar ağız ve diş sağlığının tanımını yaparak ağız ve diş hastalıklarından bahsetti. Ağız ve diş sağlığının bozukluğu durumunda insan vücudunda oluşan hastalıkları anlattı. Sağlıklı bir yaşam ağız ve diş sağlığı ile başlar diyerek ağız ve diş sağlığı ile ilgili ipuçları verdi. Ağız ve diş bakımı ile ilgili bilgilendirme yaptı. Katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.


Programda Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Ağız Ve Diş Sağlığı Evde Sağlık Hizmetleri görevlileri tarafından evde sağlık hizmetleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Tüm katılımcılara tanıtım broşürü dağıtıldı. 



Ağız ve diş sağlığının genel vücut sağlığının göstergesi olduğuna vurgu yapılan programda Diş Hekimi Hüseyin Kemal Akpınar tarafından katılımcılara diş sağlığı taraması yapıldı. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder