7 Nisan 2021 Çarşamba

MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU'NUN DÜZENLEDİĞİ EL SANATLARI KURSU'NUN İKİNCİSİ BAŞLADI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun Tarsus Belediyesi'nin desteği ile Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde hafta içi her gün 09.00-12.00 saatleri arasında düzenlediği 'El Sanatları Kursu'nun ikincisi Tarsus Halk Eğitim Merkezi usta öğreticisi Fatma Beşen'in eğitmenliğinde başladı.

Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyularak düzenlenen 'El Sanatları Kursu'nda kursiyerler el sanatlarının farklı alanları ile tanışma fırsatı bulacak. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde pandemi kurallarına dikkat ederek düzenlediği 'El Sanatları Kursu' ile el sanatlarının iyileştirici gücüne vurgu yapıyor. Sanatın ruhsal hastalıklarda en etkili tedavi ve terapi olduğunun mesajını sunuyor. El sanatlarının alzheimer hastası ve hasta yakınları üzerinde oluşturduğu pozitif enerjiye dikkat çekiyor. Tüm Tarsus Halkı'nı 'El Sanatları Kursu'na davet ediyor. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder