8 Nisan 2021 Perşembe

GENÇLER VE YAŞ ALMIŞ ÇINARLAR LAVANTA DİKİMİ YAPARAK UMUDU MÜJDELEYEN BAHARI KUTLADI

Tarsus İclal Ekenler Meslek Teknik Anadolu Lisesi Hasta Yaşlı Hizmetleri öğretmeni Kevser Erinç Gedik ve öğrencileri Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde faaliyetlerini yürüten Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu adına konuşma yapan Nazan Şengül konuşmasında Alzheimer Derneği ve Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi bünyesinde yapılan çalışmaları anlattı. Alzheimer hastalığı ve hastaları ile ilgili bilgilendirme yaparak ziyaretlerden dolayı Tarsus İclal Ekenler Meslek Teknik Anadolu Lisesi Hasta Yaşlı Hizmetleri öğretmeni Kevser Erinç Gedik ve öğrencilerine teşekkür etti.

Tarsus İclal Ekenler Meslek Teknik Anadolu Lisesi Hasta Yaşlı Hizmetleri öğretmeni Kevser Erinç Gedik ve öğrencileri de okul bünyesinde yaptıkları faaliyetlerini anlattılar. Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin yaş almış çınarları ile maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak yakından ilgilendiler. Yaş almış çanarlarla sohbet ederek, şiir, şarkı ve kitap okudular. Tarsus İclal Ekenler Meslek Teknik Anadolu Lisesi Hasta Yaşlı Hizmetleri öğrencileri ile keyifli ve duygusal anlar yaşayan yaş almış çınarlarda unutamadıkları anıları paylaşarak türküler söylediler.

Gençlerle yaş almış çınarların bir araya geldiği ziyarette Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin Bahçesi'ne lavanta dikimi yapılarak umudu müjdeleyen bahar kutlandı. 

Duyguların bahar çiçeklerinin kokusuyla birlikte umuda yol aldığı ziyaret Alzheimer Derneği Bülteni dağıtımının ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder