24 Ağustos 2020 Pazartesi

GENÇLERDEN BÜYÜKLERİMİZE MEKTUP NOSTALJİSİ

Tarsus Gençlik Derneği üyeleri Tarsus Huzurevi'ndeki büyüklerimize yazdıkları mektuplarla duygusal nostaljik anlar yaşattılar. 

Tarsus Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir yaptığı açıklamada; "Tarsus Huzurevi'nde kalan yaşı ilerlemiş büyüklerimize Covid-19 günlerinde moral vermek ve bir nebze de olsa mutlu edebilmek için moral mektubu yazma kampanyası başlattık. Kampanyanın sonunda üyelerimizin desteği ile büyüklerimize mektupları kapıdan ulaştırabildik. Bu zorlu günlerde eller bir olmasada yüreklerimizin bir olduğunu kendilerine ifade etmeye çalıştık. Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız toplumumuzun rehberleri olan büyüklerimiz ile her zaman birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz" dedi.

Tarsus Gençlik Derneği'nin Covid-19 döneminde başlattıkları mektup kampanyası her kesimden insanın beğenisini kazanırken Tarsus Huzurevi'ndeki büyüklerimize duygusal nostaljik anlar yaşattı. Moral vererek, mutlu etti. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder