31 Ağustos 2020 Pazartesi

ALZHEİMER MELEKLERİ'NDEN ZAFER BAYRAMI'NDA ANLAMLI KUTLAMA

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Melekleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin anısına toplumumuzun bereketi çınarlarımızı ziyaret ederek 'İrmik Helvası' dağıttı.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 'İmece Mutfak' sorumlusu Neşe Arıcı konu ile ilgili yaptığı açıklamada; 'milli mücadele ruhu ile birlikte vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisinin nesilden nesile aktarılmasında büyük önem arz eden çınarlarımızı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ziyaret ederek gönüllülerine dokunmak istedik. Bu ziyaretlerde, her karşı şehit kanlarıyla sulanmış vatanımızı bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin anısına yaptığımız 'İrmik Helvası'nı dağıttık. Hepsinin ruhu şad olsun. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve özlemle anıyoruz' dedi.

Zafer coşkusunun yaşandığı Tarsus'ta Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Melekleri'nin gerçekleştirdiği bu anlamlı kutlama her kesimden insanın beğenisini kazanırken çınarlarımıza duygusal anlar yaşattı. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder