27 Ağustos 2018 Pazartesi

HANIMELİ'NE CAN GELDİ


Tarsus Belediyesi tarafından Şehitishak Mahallesi'ndeki Turkuaz Kapalı Semt Pazarı içinde kurulan Hanımeli Pazarı'nı Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ailesi birlikte ziyaret ederek sabah kahvaltısını Hanımeli Pazarı'nda yaptı.
Ziyarette Hanımeli Pazarı'ndaki tüm standları tek tek gezen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can Hanımeli Pazarı'nda standı bulunan kadınlarla yakından ilgilendi. Hanımeli Pazarı Projesi ile ilgili amaç ve hedeflerini anlattı.
Kadınların toplumdaki önemine dikkat çeken Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can Hanımeli Pazarı Projesi ile kadınlardaki girişimcilik yeteneklerini harekete geçirerek düşünebilen, üretebilen, ayakları üzerinde durabilen kadın profilini oluşturmak istediklerini belirtti.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın yaptığı ziyaretle can gelen Hanımeli Pazarı'nda standı bulunan kadınlar duygu ve düşüncelerini ifade etme fırsatı buldu. Ziyaret memnuniyet duyguları ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder